Iphone 15

 

iPhone 15. Dynamisk. Magisk.

iPhone 15 har Dynamic Island, 48 MP hovedkamera og USB-C, i en solid design av gjennomfarget glass og aluminium.

Fra kr 11 990,00
Only %1 left

iPhone 15. Dynamisk. Magisk.

iPhone 15 har Dynamic Island, 48 MP hovedkamera og USB-C, i en solid design av gjennomfarget glass og aluminium.

Viktige punkter

  • IPHONE 15 FÅR DYNAMIC ISLAND – Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp, slik at du ikke går glipp av dem når du holder på med noe annet. Du kan se hvem som ringer, sjekke status for flyavgangen din og mye mer.
  • INNOVATIV DESIGN – iPhone 15 har en solid design av gjennomfarget glass og aluminium. Den er sprut-, vann- og støvbestandig.1 På forsiden har den Ceramic Shield, som er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. Og Super Retina XDR-skjermen på 6,1 tommer2 er opptil dobbelt så lyssterk i solskinn sammenlignet med iPhone 14.
  • 48 MP HOVEDKAMERA MED 2X TELE – Hovedkameraet med 48 MP tar bilder med superhøy oppløsning. Det gjør det enklere enn noensinne å ta enestående bilder med utrolige detaljer. 2x tele med optisk kvalitet gjør at du kommer virkelig tett på.
  • NESTE GENERASJONS PORTRETTER – Ta portretter med dramatisk flere detaljer og farger. Bare trykk for å veksle fokus mellom motivene – også etter at du har tatt bildet.
  • KRAFTIG A16 BIONIC-CHIP – Den superraske chipen er drivkraften bak avanserte funksjoner som digital fotografering, sømløse Dynamic Island-overganger og stemmeisolasjon for telefonsamtaler. Og A16 Bionic er ekstremt effektiv, slik at batteriet kan vare hele dagen.3
  • USB-C-TILKOBLING – Med USB-C-tilkoblingen kan du lade Macen eller iPaden med den samme kabelen som du bruker til å lade iPhone 15. Du kan til og med bruke iPhone 15 til å lade Apple Watch eller AirPods.
  • VIKTIGE SIKKERHETSFUNKSJONER – Med Registrering av ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp når du ikke kan det.4
  • SKAPT FOR Å GJØRE EN FORSKJELL – iPhone har personvernfunksjoner som sørger for at du har full kontroll over dataene dine. Den er laget av resirkulerte materialer for å minimere miljøpåvirkningen. Og den har innebygde funksjoner som gjør det mulig for alle å bruke en iPhone.
  • KOMMER MED APPLECARE-GARANTI – Hver iPhone kommer med en begrenset garanti med ett års dekning og opptil 90 dager med kostnadsfri teknisk support. Velg AppleCare+ eller AppleCare+ med dekning for tyveri og tap for å bli enda tryggere.
Anmeldelse
Mer informasjon
Leveringstid 4 – 5 uker leveringstid
Hide Stock Ja